صراط

Political, social and cultural issues, and Analytical

صراط

Political, social and cultural issues, and Analytical

Political, social and cultural issues, and Analytical

۱۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۲ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

http://rooyeshnews.com/images/stories/rohani-majles.jpg

«تنها دو روز پس از همکاری بی‌سابقه مجلس و پیام‌رسانی اتحاد محور این قوه با دولت جدید، رفتاری از سوی دولت سر زد که اگر نشان از دهن‌کجی به حمایت مجلس نباشد، به گونه‌ای برخورد مجلس را زیر سؤال می‌برد».
سایت رویش نیوز با انتشار این مطلب نوشت: روحانی که شعارش و نوع معرفی اعضای دولتش به مجلس، طلوع جدیدی داشت و از پایان کش و قوس‌های بچگانه و بی‌ثمر دو قوه مقننه و مجریه که مشخصا متضرر آن تنها مردم بودند، حکایت می‌کرد اما رویه‌ای را در پیش گرفته که آن چنان خوش به نظر نمی‌رسد. در حالی که با رأی اعتماد بی‌سابقه و حتی با اغماض از برخی کاستی‌های جدی در کابینه، مجلس به اعضای دولت روحانی رای اعتماد داد، انتظار بر این بود که دولت، ملاحظات و خطوط قرمز مجلس را در نظر بگیرد اما امروز رفتارهایی از رئیس جمهور سر می‌زند که خلاف وعده‌ها و شعارهایش است و از اعتدال و میانه‌روی خبری نیست.
این تحلیل می‌افزاید: انتصاب نجفی به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، نه آن که نشان از قحط‌الرجال در دولت دارد که نشان از یک پیمان عمیق اتوبوسی با همراهان دولت تدبیر و امید دارد چرا که در هر صورت باید افراد نشانه‌دار در جایی سمتی داشته باشند. این اقدام، بسیاری از سیاسیون و البته اصولگرایانی را که می‌نوشتند و مصاحبه می‌کردند و فریاد می‌زدند که باید همکاری صد درصدی با دولت داشت و باید همه کابینه رای اعتماد بگیرند، را انگشت به دهان کرد.
در ادامه این تحلیل آمده است: اینکه از دولت روحانی انتظار داشته باشیم رفتاری دلچسب اصولگرایان داشته باشد، جز به بیراهه رفتن و دور خوردن در این بازی دشوار ثمری ندارد. شاید برخی از نمایندگان بایستی طعم تلخ نتیجه این بازی را می‌چشیدند تا بفهمند افرادی چه راحت سرشان را با الفاظ و قسم و دروغ طوری گرم کردند تا عملکردشان در فتنه عظیم 88 از ذهن مجلس اصولگرای ما برود و حالا ببیند عجب کلاهی سرش رفت!!
رویش نیوز می‌نویسد: واقعیت این است که دولت یازدهم با ایده‌آل‌های اصولگرایانه فاصله زیادی دارد (البته کمتر از یک دولت اصلاح‌طلب و افراطی) و تحلیلگران و مخصوصا نمایندگان باید با تدبیر بیشتری تعامل خود را با دولت تنظیم کنند که هم چوب لای چرخش نگذارند و هم اجازه عدول از آرمان‌ها را ندهند.
در پایان تحلیل مذکور می‌خوانیم: قطعا اگر این رفتار از شخص احمدی‌نژاد سر می‌زد و شخصی که موفق به کسب رای اعتماد از مجلس برای تصدی یک وزارتخانه نشده است را به سمت معاون خود منصوب می‌نمود زمین باید دهان باز می‌کرد و احمدی‌نژاد را با ساختمان پاستور می‌بلعید! چرا؟ چون به مجلس توهین شده بود.

روزنامه کیهان

  • صراط cerat
  • ۰
  • ۰

http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/21235/smpl.jpg
رفتار اجتماعى و سبک زندگى، تابع تفسیر ما از زندگى است: هدف زندگى چیست؟ هر هدفى که ما براى زندگى معین کنیم، براى خودمان ترسیم کنیم، به طور طبیعى، متناسب با خود، یک سبک زندگى به ما پیشنهاد میشود. یک نقطه‌ى اصلى وجود دارد و آن، ایمان است. یک هدفى را باید ترسیم کنیم - هدف زندگى را - به آن ایمان پیدا کنیم. بدون ایمان، پیشرفت در این بخشها امکان‌پذیر نیست؛ کارِ درست انجام نمیگیرد. حالا آن چیزى که به آن ایمان داریم، میتواند لیبرالیسم باشد، میتواند کاپیتالیسم باشد، میتواند کمونیسم باشد، میتواند فاشیسم باشد، میتواند هم توحید ناب باشد؛ بالاخره به یک چیزى باید ایمان داشت، اعتقاد داشت، به دنبال این ایمان و اعتقاد پیش رفت. مسئله‌ى ایمان، مهم است. ایمان به یک اصل، ایمان به یک لنگرگاه اصلى اعتقاد؛ یک چنین ایمانى باید وجود داشته باشد. بر اساس این ایمان، سبک زندگى انتخاب خواهد شد.

بیانات در دیدار جوانان استان خراسان شمالى‌

  • صراط cerat
  • ۰
  • ۰

گفتمان پیشرفت

  • ۰
  • ۰

چرا مسئله اصلی در قضایای سال ۸۸ را فراموش میکنید؟

http://farsi.khamenei.ir/ndata/news/23479/C/13920518_2323479.jpg

من خواهش میکنم اگر چنانچه مسائل سال ۸۸ را مطرح میکنید، مسئلهى اصلى و عمده را در این قضایا مورد نظر و در مدّ نگاهتان قرار دهید؛ آن مسئلهى اصلى این است که یک جماعتى در مقابل جریان قانونى کشور، به شکل غیر قانونى و به شکل غیر نجیبانه ایستادگى کردند و به کشور لطمه و ضربه وارد کردند؛

  • ۰
  • ۰

به محض این که نماز شروع شد و مادر جوان قامت بست، پسرک یکی دو ساله اش شروع کرد به نق زدن. نشسته بود کنار سجاده ی مادر و از آن پایین مادر ایستاده را نگاه می کرد و لابد به نظرش می رسید این فاصله، فاصله ی زیادیست یا این که مادر قصد دارد برود و او را تنها بگذارد. این بود که نق زدنش تبدیل شد به گریه و وقتی عکس العملی از مادرِ در حال نماز ندید بلند شد و به پای مادر آویزان شد و نق نق تبدیل شد به گریه و جیغ گوشخراش!

  • ۰
  • ۰
به گزارش رجانیوز، سیدمسعود میرکاظمی نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی در نطق میان‌دستور در صحن علنی مجلس گفت: ما هر چقدر که واقعیت‌های جامعه را در مجلس دقیق‌تر مورد تجزیه و تحلیل قرار دهیم می‌توانیم تصمیمات بهتری را اتخاذ کنیم و به جای حرکت‌های موجی و بدون استدلال و منطق توسط گروه خاص امیدوارم به جایی برسیم که هر نماینده برای خود تحلیل درست و صحیحی داشته باشد تا بتوانیم هم‌افزایی دقیق و بهتری برای حل مشکلات کشور داشته باشیم.
 
وی با اشاره به حضور پرشور مردم در انتخابات و برگزاری مراسم تحلیف افزود:‌ آنچه که در سال 88 و پس از مراسم تحلیف در آن سال اتفاق افتاد قشون‌کشی‌هایی بود که تا 9 دی همان سال ادامه پیدا کرد. برخی از آقایان مطالبی را مطرح می‌کنند و مشکلات کشور را به برخی از جملات مانند هولوکاست منتسب می‌کنند که در ابتدای دولت نهم اتفاق افتاد و آنچه که ما امروز گرفتار آن هستیم و در 4 سال گذشته نزول رتبه دیپلماسی ما را در سطح بین‌الملل رقم زد را به آن منتسب می‌کنند.
 
نماینده مردم تهران، شمیرانات، ری و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر به دوره دولت نهم نگریسته شود در آن زمان ما در هر ماه یا یک سفر خارجی داشتیم و یا یک وزیر خارجه مهمان کشور ما بود. اگر در آن زمان تحریمی علیه ایران می‌خواست صورت بگیرد تحریم‌کنندگان باید چندین ماه به رایزنی می‌پرداختند تا بتوانند تحریم خود را عملی کنند و این در حالی است که امروز اتحادیه اروپا و آمریکا به راحتی این تحریم‌ها را انجام می‌دهند و این به اتفاقات سال 88 بازمی‌گردد که بعضی‌ها سعی دارند آن را پنهان کنند و اگر نظام جمهوری اسلامی ایران ترحم می‌کند نباید واقعیت‌ها نادیده گرفته شود.
 
میرکاظمی اظهار داشت: اگر امروز با مشارکت 73 درصدی مردم در پای صندوق‌های رای، جهان و من‌جمله جهان اسلام به وجد آمدند، آیا با مشارکت بالای 80 درصد مردم در سال 88 این وجد وجود نداشت؟ بعد از مشارکت هشتاد و اندی درصد مردم در انتخابات سال 88 آنچنان شأن جمهوری اسلامی ایران در جهان بالا رفت که همه این حضور حداکثری را تبریک می‌گفتند و طبق گفته سفرای ما در کشورهای اسلامی سفرای کشورهای اسلامی با حضور در سفارتخانه‌های ایران می‌گفتند که شما در عرصه دموکراسی روی غربی‌ها را کم کردید.
 
رئیس کمیسیون انرژی ادامه داد: اما حوادثی که پس از انتخابات در سال 88، به جای تبریک، سوالات شروع شد و می‌گفتند که این چه اتفاقاتی است که در کشور شما می‌افتد و باید اعلام کنم که تیر خلاص زمانی خورد که موضوع زندان از طرف یکی از سران فتنه مطرح شد و در این زمان بود که به ما تسلیت می‌گفتند و هر چه ما توضیح می‌دادیم این واقعیت ندارند می‌گفتند که رئیس اسبق مجلس خودتان آن را مطرح کرده است و این قبیل اقدامات سطح ما را از عالی‌ترین به پایین‌ترین سطح کشید و تحریم‌هایی که پشت سر هم و بدون مذاکره با کشورهای دیگر اعمال می‌شود ناشی از این بی‌خردی است.
 
وی افزود: برخی از کاندیداها با حضور در برخی از کمیسیون‌ها همه این مشکلات را با جمله‌ای که در خصوص هولوکاست مطرح شده نسبت می‌دهند که این خلاف واقع است. ما ادعای اصولگرایی داریم بیایید اصولگرایی را تعریف کنیم. ما پیرو ولایت هستیم بیایید آن را تعریف کنیم.
 
میرکاظمی با قرائت بخش هایی از سخنان رهبر انقلاب، تصریح کرد: «در سال 88 کسانی که فکر می‌کردند که در انتخابات تقلب شده چرا در مواجهه با آن تقلب اردوکشی خیابانی راه انداختند. چرا به سوالات در این باره پاسخ نمی‌دهند. صد بار از آنها سوال کردیم اما جواب ندادند. چرا عذرخواهی نمی‌کنند؟» بنده اطلاع دارم به برخی از این افراد گفته‌اند که عذرخواهی کنید آنها گفته‌اند که ما بدون عذرخواهی وارد کابینه می‌شویم. این چه صحبت و چه برخورد با مجلس است؟ در جلسات خصوصی می‌گویند اعتراف می‌کنیم که تقلب اتفاق نیفتاده بود. اگر تقلب اتفاق نیفتاده بود چرا کشور را دچار این ضایعات کردید؟ اگر خدای متعال به این ملت کمک نمی‌کرد گروه‌های مردم به جان هم می‌افتادند. شما کشور را بر لب پرتگاه بردید.
 
نماینده مردم تهران در خانه ملت خاطرنشان کرد:‌ نکته‌ای که می‌خواهم نمایندگان به آن توجه داشته باشند این است که وزرای پیشنهادی باید یا از فتنه 88 اعلام برائت کنند یا عذرخواهی در این عرصه داشته باشند. به گفته رهبری، چرا این افراد عذرخواهی نمی‌کنند؟ بنده اطلاع دارم که به برخی از این آقایان گفته‌اند عذرخواهی کنید اما گفته‌اند ما بدون عذرخواهی وارد کابینه می‌شویم.
و من از نمایندگانی که در دوره قبل در پشت این تریبون آمدند اعلام برائت کرده و عذرخواهی کردند تشکر می‌کنم.
  • صراط cerat
  • ۰
  • ۰

چگونه گناهانمان مثل برگ پاییزی ریزش کند؟

چرا به سختی برای نماز صبح بیدار میشویم ؟

  • ۰
  • ۰

حجت‌الاسلام پناهیان استاد دانشگاه در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»به ارزیابی وزار پیشنهادی دولت روحانی و عدم تناسب آنان با شعار اعتدال دولت یازدهم گفت: ما منتظر عملکرد اعضای محترم شورای اسلامی در احراز صلاحیت وزرا پیشنهادی دولت است و چشم امیدمان به فعالیت‌های شما دانشجویان است تا با مواضع روشن خود در این زمینه آگاه‌سازی کنید.وی در پایان در پاسخ به سوالی مبنی بر میانگین بالای سنی وزاری دولت یازدهم تصریح کرد: به نظر من مردم میانگین سنی بالای وزرا را نمی‌توانند بپذیرند و باید برای این امر فکری کرد و حتما آقایان فکری کرده‌اند.
 

  • صراط cerat
  • ۰
  • ۰

سرلشکر سید رحیم صفوی :

«از نظر نظامی ادامه دفاع کاری مشروع و منطقی بود. ما باید ارتش عراق را منهدم و رژیم بعث را تضعیف می کردیم. بعد از فتح شلمچه، فاو و حلبچه حامیان عراق حس کردند ایران در حال قدرت گرفتن است و در نهایت مجبور شدند در قطعنامه 598 به ما امتیاز دهند. من به عنوان یک فرمانده نظامی، تا آخرین روز، جنگ را یک دفاع مشروع و منطقی و عاقلانه می دانستم. ما این استعداد را داشتیم که صدام را ساقط کنیم اما بعضی از مسئولین سیاسی با امام همراهی نکردند


  • صراط cerat
  • ۰
  • ۰

آیت‌الله فاطمی‌نیا طی سخنرانی‌ گفت: من قبلا در جاهای دیگر عرض کرده ام تاکید روایات بر این است که ما به نشاط نگاه کنیم، نشاط نشاط! ان شاء الله شب های قدر می آید حالا این حدیث را هیچ کس عمل نمیکند، جلسه های احیاء خواهیم داشت پنج ساعت الی شش ساعت! مردم را مینشانیم کاملا که دیگر رمقشان گرفته شد هیچ حالی که دیگر نماند تازه قرآن ها توزیع میشود بگذارند روی سرشان بگویند «بک یا الله!»